MEDITERRANEAN POTATOES ΜΕ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΩΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ
ΥΛΙΚΑ
- 24 φτερούγες κοτόπουλου
- 4 κουταλιές της σούπας γλυκιά πάπρικα
- Μια πρέζα πιπέρι
- 3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι για γεύση
- 750 γρ. McCain Mediterranean Potatoes
Για τη σως Γιαουρτιού
- 2 γιαούρτια
- 2 λεμόνια
- Μια πρέζα αλάτι
- Μια πρέζα πάπρικα
- Λίγες ελιές
Για να φτιάξετε τις Mediterranean Potatoes με φτερούγες κοτόπουλου και σως γιαουρτιού:
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 ° C.
- Ανακατέψτε τα υλικά και στη συνέχεια πασπαλίστε τα πάνω από τις φτερούγες του κοτόπουλου.
- Βάλτε τις φτερούγες σε ένα ταψί.
- Προσθέστε λίγο λάδι, αλάτι και πιπέρι.
- Μαγειρέψτε στο φούρνο για 30 λεπτά.
- Μαγειρέψτε τις πατάτες McCain στο φούρνο, ακολουθώντας τις οδηγίες μαγειρέματος που αναγράφονται στη συσκευασία.
- Προετοιμάστε τη σάλτσα γιαουρτιού ανακατεύοντας το χυμό από τα λεμόνια, με τα γιαούρτια και το αλάτι. Στη συνέχεια, πασπαλίζουμε με πάπρικα.
- Μόλις τα φτερούγες κοτόπουλου και οι Mediterranean Potatoes είναι έτοιμα, σερβίρετε στο πιάτο σας προσθέτοντας τη σάλτσα γιαουρτιού και λίγες ελιές.

- Εύκολη
- 30'
- 4 άτομα