ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΠΑΠΡΙΚΑ ΚΑΙ POTATO POP’S
Υλικά
- 500 g βόειο κρέας αργά μαγειρεμένο (Pulled Beef)
- 250 g κρεμμύδια σε λεπτές λωρίδες
- 4 κ.σ λάδι
- Αλάτι, πιπέρι
- 500 ml χυμός ντομάτας
- 50 ml μπίρα Guinness
- Pimento de la Vera (καπνιστή πάπρικα)
- 250 g ανανάς, σε μικρά κομμάτια
Για να φτιάξετε τις Potato Pop's με μοσχάρι και καπνιστή πάπρικα:
- Μαγειρέψτε το Pulled Beef σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας μέσα σε σακούλα vacuum.
- Καθαρίστε τα κρεμμύδια, κόψτε 1 κρεμμύδι στη μέση και ύστερα σε λεπτές λωρίδες. Ψιλοκόψτε τα υπόλοιπα κρεμμύδια.
- Καραμελώστε ελαφρώς τις λωρίδες κρεμμυδιού σε καυτό λάδι.
- Ετοιμάστε μια σάλτσα με τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια, την μπύρα Guinness και τον χυμό από τις ντομάτες και μειώστε τη θερμοκρασία κατά 1/3.
- Προσθέστε τη πάπρικα Pimento de la Vera, αλάτι και πιπέρι.
- Βγάλτε το κρέας από τη σακούλα vacuum.
- Προετοιμάστε τα Potato Pops σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία και μοιράστε τα σε μπολ.
- Τηγανίστε τα κομμάτια ανανά σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι και ανακατέψτε τα με το κρέας.
- Μοιράστε τα Potato Pops στα πιάτα, βάλτε από πάνω λίγο από το κρέας και τελειώστε το πιάτο σας με λίγες κουταλιές από τη σάλτσα.

- Εύκολη
- 30'
- 4 άτομα