ΚΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ McCain / ΣΥΝΤΑΓΕΣ McCain / Chips Φούρνου με φιλέτο μοσχαριού

Έχετε μαγειρέψει μια πεντανόστιμη συνταγή McCain: Chips Φούρνου με φιλέτο μοσχαριού
ΣΥΝΤΑΓΕΣ McCain

Chips Φούρνου με φιλέτο μοσχαριού

Chips Φούρνου με φιλέτο μοσχαριού

Υλικά

  • 1 συσκευασία (600g) McCain Forno Chips
  • 4 κομμάτια φιλέτου βοείου κρέατος, πάχους περίπου 4 cm (600g)
  • Μαύρο πιπέρι από τον μύλο
  • Αλάτι
  • 2 φέτες ψωμί τοστ (60g)
  • 50 ml ζωμός βοδινού παχύρευστος
  • 2 κρόκους αυγών
  • 100 γραμ. Λιωμένο βούτυρο
  • 1 κλαδάκι φρέσκο ​​εστραγκόν
  • 100 γραμμάρια αμπελοφάσουλα, και
  • 12 μικρά καρότα

Για να φτιάξετε τις Chips Φούρνου με φιλέτο μοσχαριού:

  • Προετοιμάστε τις McCain Forno Chips σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία
  • Πλένετε το εστραγκόν, στεγνώνετε, απομακρύνετε τα φύλλα από το στέλεχος και ψιλοκόβετε.
  • Σοτάρετε τις φέτες φιλέτου σε κάθε πλευρά για περίπου 4-5 λεπτά και αφήστε να ξεκουραστεί στο τηγάνι μακριά από τη φωτιά στην υπολειπόμενη θερμότητα για περίπου 10 λεπτά, γυρίζοντας κάθε τόσο.
  • Προ-μαγειρέψτε τα λαχανικά σε βραστό αλατισμένο νερό για 5‘ και προσθέστε τα στα φιλέτα στο τηγάνι.
  • Κτυπήστε τους κρόκους των αυγών με το ζωμό βοδινού και το εστραγκόν σε ένα μπολ έως ότου ο θερμός κρόκος αυγού αρχίσει να πυκνώνει και το μείγμα γίνεται κρεμώδες. Προσθέστε το χλιαρό λιωμένο βούτυρο ενώ ανακατεύετε, αλάτι και πιπέρι.
  • Τοποθετείστε το φιλέτο πάνω στο ψωμί του τόστ και στα λαχανικά και γαρνίρετε με τις McCain Forno Chips και σάλτσα béarnaise

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΗ ΙΔΕΕΣ

ΚΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ
McCain

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ…ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!