Chips Φούρνου με φιλέτο μοσχαριού
Υλικά
- 1 συσκευασία (600g) McCain Forno Chips
- 4 κομμάτια φιλέτου βοείου κρέατος, πάχους περίπου 4 cm (600g)
- Μαύρο πιπέρι από τον μύλο
- Αλάτι
- 2 φέτες ψωμί τοστ (60g)
- 50 ml ζωμός βοδινού παχύρευστος
- 2 κρόκους αυγών
- 100 γραμ. Λιωμένο βούτυρο
- 1 κλαδάκι φρέσκο εστραγκόν
- 100 γραμμάρια αμπελοφάσουλα, και
- 12 μικρά καρότα
Για να φτιάξετε τις Chips Φούρνου με φιλέτο μοσχαριού:
- Προετοιμάστε τις McCain Forno Chips σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία
- Πλένετε το εστραγκόν, στεγνώνετε, απομακρύνετε τα φύλλα από το στέλεχος και ψιλοκόβετε.
- Σοτάρετε τις φέτες φιλέτου σε κάθε πλευρά για περίπου 4-5 λεπτά και αφήστε να ξεκουραστεί στο τηγάνι μακριά από τη φωτιά στην υπολειπόμενη θερμότητα για περίπου 10 λεπτά, γυρίζοντας κάθε τόσο.
- Προ-μαγειρέψτε τα λαχανικά σε βραστό αλατισμένο νερό για 5‘ και προσθέστε τα στα φιλέτα στο τηγάνι.
- Κτυπήστε τους κρόκους των αυγών με το ζωμό βοδινού και το εστραγκόν σε ένα μπολ έως ότου ο θερμός κρόκος αυγού αρχίσει να πυκνώνει και το μείγμα γίνεται κρεμώδες. Προσθέστε το χλιαρό λιωμένο βούτυρο ενώ ανακατεύετε, αλάτι και πιπέρι.
- Τοποθετείστε το φιλέτο πάνω στο ψωμί του τόστ και στα λαχανικά και γαρνίρετε με τις McCain Forno Chips και σάλτσα béarnaise

- Εύκολη
- 30'
- 4 άτομα